Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ Ν.Τ. ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ
Νομού Ξάνθης
e-mail: adedy.xanthi@gmail.com

"ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ"

Εμείς, οι εργαζόμενοι Δημόσιοι Υπάλληλοι, είμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας του ιδιωτικού και συνεταιριστικού τομέα.
Στηρίζουμε τους εργαζόμενους στη ΣΕΚΑΠ και τις οικογένειές τους.
Ενώνουμε μαζί τους και την δική μας φωνή και λέμε ΟΧΙ στο κλείσιμο της ΣΕΚΑΠ.
Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην προτεινόμενη πώληση της Α.Τ.Ε. και του
Τ. Τ. στην Τράπεζα Πειραιώς και τις ολέθριες επιπτώσεις αυτής της πώλησης στο μέλλον της ΣΕΚΑΠ.
Ζητάμε επιτέλους πολιτική απόφαση για τη μη ιδιωτικοποίηση της Α.Τ.Ε. και του Τ.Τ. αλλά και του μη ξεπουλήματος της ΣΕΚΑΠ, γεγονός που αν γίνει θα αφήσει άνεργους εργαζόμενους , φίλους , συγγενείς , συντοπίτες μας.
Ζητάμε από την κυβέρνηση να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις ενθυμούμενη, ότι είναι μια σοσιαλιστική κυβέρνηση με κοινωνικό χαρακτήρα και πρωταρχικό στόχο την ποιότητα ζωής του πολίτη, αλλά και την οικονομική του ευημερία.

Η ΣΕΚΑΠ είναι μια συνεταιριστική βιομηχανία, που είναι πνοή ζωής και εργασίας στην δύσκολη και ακριτική μας περιοχή.
Είναι η βιομηχανία που με τη σωστή διοικητική διαχείριση μπορεί να περάσει από το δύσκολο σκόπελο της κρίσης, στον οποίο την οδήγησαν οι πολιτικές των κυβερνήσεων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, και οι πελατειακές σχέσεις που εφάρμοσαν όλα αυτά τα χρόνια.
Όμως έστω και τώρα τα πράγματα μπορεί να διορθωθούν και πρέπει να αλλάξουν. Χρειάζεται πολιτική βούληση, κρατικές επιλογές και κυρίως αξιοκρατικές.
Ζητάμε από τον πρωθυπουργό να υλοποιήσει την προεκλογική εξαγγελία που έκανε στην πόλη μας : « ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΣΕΚΑΠ ΟΠΩΣ Η ΣΕΒΑΘ, Η ΣΕΠΕΚ ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΠΗ ».
Ζητάμε από τη σημερινή κυβέρνηση να μην κάνει τα λάθη της προηγούμενης και να μη, καταντήσει η ΣΕΚΑΠ ένα εργοστάσιο φάντασμα όπως η ΣΕΒΑΘ και η ΣΕΠΕΚ.
Ζητάμε και απαιτούμε από τους βουλευτές της Ξάνθης ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης, να αγωνιστούν και να παλέψουν ώστε να διασφαλίσουν τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων αλλά και τη βιωσιμότητα της ΣΕΚΑΠ.
Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και απαιτούμε τη άμεση διασφάλιση των εργασιακών τους θέσεων.
Αντιδρούμε στο μαρασμό της Πόλης μας και στην πώληση της ΣΕΚΑΠ.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ν.Τ. ΞΑΝΘΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΑΡΙΑΝΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου